Projekti


Ovdje možete pogledati i preuzeti na svoje uređaje projekte naših klijenata i projekte u izdanju tvrtke POP UP MEDIA

 

iZagreb turistički vodič

ikonica

U želji da vam što bolje predočimo i predstavimo mogućnosti koje pruža Aquafadasov sustav digitalnog izdavaštva, izradili smo i objavili besplatni interaktivni digitalni turistički vodič grada Zagreba na engleskom i hrvatskom jeziku.
Kroz osam poglavlja obradili smo najatraktivnije turističke lokacije grada. Atraktivnim fotografijama, videom i tekstom pokušali smo turistima, koji razmišljaju o dolasku u Zagreb ili su već odsjeli u nekom od brojnih hotela ili hostela, pokazati što ih očekuje kada krenu u razgledavanje grada. Uvjereni smo da će interaktivni elementi koje smo ugradili u iZagreb zabaviti čitatelje i potaknuti ih da još više istražuju grad, njegovu kulturnu i gastronomsku ponudu. Vodič je na engleskome i hrvatskome jeziku dostupan na AppStore-u, Google Playu i na internetskim stranicama. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u izradi aplikacije bilo svojim savjetima, kritikama, kreativnim angažmanom ili ustupanjem materijala za izradu sadržaja. Ovo nije konačna verzija vodiča jer ćemo sadržaj redovito ažurirati i donositi nove zanimljivosti. Pozivamo vas da turistički vodič iZagreb preuzmete na svoj iPad, Android uređaj ili ga pogledajte na računalu (WEB reader) te komentirajte na našoj Facebook stranici.

Ako razmišljate o tome da se i sami okušate u ovom uzbudljivom i novom obliku izdavaštva, neka vam iZagreb posluži kao inspiracija i potakne vas na prvi korak da nam se javite. Rado ćemo vam pomoći u vašem projektu.

Engleska verzija

Download iZagreb on the App StoreAndroid app on Google Playwebreader

Hrvatska verzija

Preuzmite iZagreb HR sa App Store-aPreuzmite Android app iZagreb HR sa Google Play-awebreader


Opatija Riviera

opatijaAplikacija Opatija Riviera je interaktivni turistički vodič na engleskom jeziku koji korisniku dalje obilje informacija kako bi što kvalitetnije proveo svoj odmor na Opatijskoj rivijeri -u nekom od njenih pitoresknih gradova i mjesta uz more ili na obroncima Učke – Voloskom, Opatiji, Ičićima, Iki, Lovranu, Medveji, Mošćeničkoj Dragi, Kastvu, Matuljima.

Aplikacija na brz i jednostavan način daje odgovor na svako pitanje važno posjetitelju Rivijere: ponuda smještaja, restorana, barova, rekreacijea, sporta, izleta, kulture, zabave, plaža i sadržaja na moru…
Aplikacija vam daje i kalendarski pregled svih događanja na Rivijeri pa ćete iz bogatog kulturnog i zabavnog sadržaja moći izabrati ono što ne želite propustiti.

Aplikacija sadrži interaktivne karte svakog mjesta Opatijske Rivijere na kojima su označene POIs.

Tvrtka Rima d.o.o. iz Rijeke izradila je i objavila ovu odličnu interaktivnu aplikaciju sa Aquafadasovim sustavom digitalnog izdavaštva. Dostupna na AppStoreu i Google Playju te je možete preuzeti na vaš tablet ili smartphon.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Volkswagen magazin Hrvatska


Preuzmite digitalno izdanje Volkswagen magazina Hrvatska!
Saznajte više o najnovijim modelima, ljudima i strojevima koji stoje iza naše marke. Upoznajte se s tehničkim značajkama iz iznenađujućih perspektiva. Budite očarani predivnim slikama i uzbudljivim reportažama.

Volkswagen magazina Hrvatska pruža zabavne članke, interaktivan pristup, uzbudljive galerije slika, zanimljive filmove te korisne alate izrađene u potpunosti s Aquafadasovim dodatkom za InDesign. Čitanje članaka olakšava inovativna i jedinstvena “Guided Redaing” funkcija koja prilagođava tekst dimenziji ekrana kojeg koristite.

Izdanja se objavljuju unutar Aquafadasove Elegant Kiosk aplikacije koja je prilagođena iOS7 operativnom sustavu i kompatibilna je sa Appleovim Newsstand-om za iPad i iPhone.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Audi magazin Hrvatska

Screen Shot 2014-04-21 at 20.16.26
Aplikacija za Audi magazin donosi vam najbolje od posljednjeg hrvatskog izdanja Audi magazina. Dopustite da vas oduševi pregršt ekskluzivnih dodataka, kao npr. zanimljivi video isječci i brojne galerije slika.
U rubrikama drive, move i inspire možete saznati sve o najnovijim Audi modelima i tehnologijama kao i raznoliku involviranost brenda u sport i kulturu. Uz vizualne naglaske poput animacija i video-isječaka u vrhunskoj kvaliteti te ostalim interaktivnim alatima možete iskoristiti puni potencijal digitalnih medija.
A za još više mobilnosti, aplikacija za Audi magazin je dostupna za pametne telefone, kao i za tablete. Čitanje članaka olakšava inovativna i jedinstvena “Guided Redaing” funkcija koja prilagođava tekst dimenziji ekrana kojeg koristite.

Izdanja se objavljuju unutar Aquafadasove Elegant Kiosk aplikacije koja je prilagođena iOS7 operativnom sustavu i kompatibilna je sa Appleovim Newsstand-om za iPad i iPhone.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Sailing Croatia

sailing-croatia-logo

Publikacije za strane i hrvatske jedriličare koji plove hrvatskim Jadranom, pripremljene od strane urednika najstarijeg i vodećeg hrvatskog nautičkog magazina – More magazina. U ovim publikacijama možete pronaći sve što trebate znati o jedrenje u Hrvatskoj. Osnovne informacije, savjete o jedrenju, rute i tečajevi, savjeti za najam, informacije o najljepšim jadranskim otocima, nacionalnm parkovima i sidrištima. Sve što trebate znati o klimatskim uvjetima na Jadranu, informacije o Jadranu, njegovoj baštini, hrani i piću. Možete pročitati više časopisa i najprodavanijih knjiga za nautičare na iPadu i iPhonu ili na nekom od Android uređaja.

Tvrtka Morski vodiči d.o.o. izradila je i obogatila digitalni sadržaj interakcijama koji se nalaze u Aquafadsovom sustavom za digitalno izdavaštvo a same aplikacije izrađene su s AppFactory iOS i AppFactory Android.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Android app on Google Play


Kitchens&Bathrooms Magazine

Screen Shot 2014-01-20 at 23.27.51 copy

 

U suradnji sa tvrtkom POP UP MEDIA j.d.o.o. objavljen je digitalni interaktivni Kitchens&Bathrooms Magazine. Izrađen je u potpunosti sa Aquafadasovim sustavom digitalnog izdavaštva i objavljen na App Store-u. Obiluje inspirativnim i atraktivnim fotografijama kuhinja i kupaonica, zanimljivostima, novim idejama i savjetima, koji će vam pomoći planirati, dizajnirati i obnoviti vaš dom.

 

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40


Upoznaj Hrvatsku: vodič za djecu

R. Šimunić

upoznaj hrv

“Upoznaj Hrvatsku na zanimljiv i zabavan način!
Mnogo toga što nisi znao o Hrvatskoj otkrit ćeš putujući stranicama ove knjige. Naučit ćeš štošta novo i saznati nešto što drugi ne znaju…

Na maštovitim ilustracijama oživjele su ulice najvećih hrvatskih gradova, zanimljivi detalji iz prošlosti, kao i sve ono što Hrvatsku čini privlačnom, posebnom i čudesnom. …”

 

Sve to i još mnogo više možete naći u digitalnom izdanju knjige Upoznaj Hrvatsku: vodič za djecu (Discover Croatia: A Children’s Guide), autorice Roberte Šimunić. Tvrtka FOMA objavila je, uz pomoć Aquafadasovog sustava za digitalno izdavaštvo, ePub3 verziju ove lijepe i prije svega korisne knjige. Radi se o fiksnoj inačici ePub3 formata i možete ga preuzeti na svoj uređaj s linka http://www.foma.hr/roberta-simunic-upoznaj-hrvatsku/. Ovisno o uređaju koji posjedujete i aplikaciji koju koristite za čitanje ePub knjiga, odaberite verziju knjige. Za korisnike iPhona i iPada preporučujemo aplikaciju iBooks ili Kobo, dok za one koji imaju uređaje s Android operativnim sustavom, po našem mišljenju, KOBO aplikacija pruža najbolji užitak čitanja. 

Krava koja je bila plava – Konj koji je imao neugodan vonj

Dijana Merey Sarajlija
konj-krava-naslovnica-300x140

Krava koja je bila plava prva je, a Konj koji je imao neugodan vonj druga stihobasna iz ciklusa Što mravi znaju o ljubavi. Bogato ilustrirana kolažem dječjih crteža, krpica i isječaka iz novina, mami na kreativnost i razigranost, te u okviru same slikovnice nudi prostor za vlastiti likovni izričaj. Pisana u stihovima, jednostavnom, djeci bliskom rimom, potiče u malim, ali i velikim, čitačima igru osluškivanja glasova i riječi, izuzetno bitnu za vještinu čitanja i pisanja. Istovremeno ističe bogatstvo našeg tako posebnog jezika i budi ljubav prema njemu.

Tvrtka FOMA objavila je, uz pomoć Aquafadasovog sustava za digitalno izdavaštvo, ePub3 verziju ove lijepe i prije svega korisne knjige. Radi se o fiksnoj inačici ePub3 formata i možete ga preuzeti na svoj uređaj s linka http://www.foma.hr/downloads/7267/. Ovisno o uređaju koji posjedujete i aplikaciji koju koristite za čitanje ePub knjiga, odaberite verziju knjige. Za korisnike iPhona i iPada preporučujemo aplikaciju iBooks ili Kobo, dok za one koji imaju uređaje s Android operativnim sustavom, po našem mišljenju, KOBO aplikacija pruža najbolji užitak čitanja.